måndag 20 augusti 2012

Vad betyder dessa?

Hej hej! Alla som har spelat Starshine legacy känner säkert igen symbolerna som är inristade på stenarna i Valedale. För de som inte gör det tänkte jag förklara vad de betyder :)

Stjärnan är Ödesryttaren Lisas symbol. I SSO har man inte träffat Lisa än men vissa har hört talas om henne och att hon varit försvunnen efter sin rockturne. Lisa har förmågan att hela människor och djur.

Månen är Ödesryttaren Lindas symbol. I SSO får man ganska tidigt reda på vem Linda är och efter att man räddat henne ur slottet har många uppdrag involverat att hjälpa henne. Linda har möjligheten att se in i framtiden.

Solen är Ödesryttaren Annes symbol. Man har inte träffat Anne än men många har säkert hört att hon är spårlöst försvunnen efter en dressyrtävling i Frankrike. Annes förmåga är att träda in i dimensionen Pandoria.

Blixten är Ödesryttaren Alexs symbol. Alex är den första Ödesryttaren man stöter på i SSO och liksom Linda har hon många uppdrag. Alex förmåga är att stjäla folks själar.

Slänge ihop de här inlägget ganska snabbt så ursäkta att det blev lite slarvigt :P Är det något mer ni vill veta om symbolerna eller ödesryttarna är det bara att fråga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar